Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.250 Ft
2.925 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db

Tizenkét természetfeletti ajtó - Otto Bixler

Ár:
3.250 Ft
2.925 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: ELLEL Ministries Hungary
Szállítási díj: 2.805 Ft

Leírás

Ebben a könyvben tizenkét természetfeletti ajtóról és a hozzájuk tartozó kulcsokról lesz szó, amelyen áthaladva egy jobb és áldottabb életre lelhetünk. Ezek a Biblia szövegeiben elrejtett ajtók, amelyeket a könyvben egyértelműen beazonosítunk és tanulmányozunk, hogy ezáltal könnyebb legyen számodra az áthaladás. Minden ajtó egyik oldalán az életünkben lévő fájdalom és csapás egy meglepő oka rejtőzik. A másik oldalon pedig Isten jóindulatához és áldásaihoz vezető út található.

Kevesen vannak tisztában azokkal a természetfeletti, ok-okozati alapelvekkel, melyek negatívan befolyásolják a hétköznapjainkat. Ebben a könyvben felfedezheted ezt a tizenkét szellemi ajtót és az azokat nyitó kulcsokat, melyeken átlépve átjuthatsz egy mélyebb szabadságra.

Rejtett szellemi törvényszerűségeken és számos igaz történeten keresztül megláthatjuk, hogyan hozott Isten szabadságot és helyreállást fizikális bajokból, mentális problémákból, kapcsolati nehézségekből, függőségekből, túlsúlyproblémából, félelmekből és házassági küzdelmekből. Ahogy felfedezed ezeket az ajtókat és kulcsokat, te magad is átléphetsz a szabadságba, és megtapasztalhatod azt az örömet és békességet, amit Isten neked szánt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!