Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
7.160 Ft
6.444 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db

PERJESI ISTVÁN - RÁNCTALANÍTÓ 1, 2, 3, 4 - NÉGY KÖTET EGYBEN

Ár:
7.160 Ft
6.444 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Magánkiadás
Szállítási díj: 2.805 Ft

Leírás

Perjesi István négy könyve egy csomagban!

Ránctalanító 1. - Amikor én még kissrác voltam


Aki ismer engem, az tudja rólam, hogy a komoly oldalam mellett tagadhatatlanul ki-kibukik belőlem a humoros, nevető, „életet szerető” oldalam is. Most induló sorozatomban a nevetéssel szeretnék gyógyítani, „ránctalanítani” és napi adagolásban mosolyt fakasztani. Az első kötetbe kronológiai sorrendben a gyerek- és ifjúkorom csínytevései, baklövései és kacagtató történetei kerültek.
Vajon mi történhetett a „Dobd ide a kalapácsot” történetemben?
Vagy hogyan fut maratont egy katonai osztag?
Vajon látott-e egy pásztor ifjúkorában fogdát?
Ezekre és sok másra is megtaláljuk a kacagtató válaszokat ebben a kis „ránctalanító” krém-kötetben, Megfelelő adagolással elérhető, hogy belássuk, amit könyvem hátlapjára írtam: „az élet szép és szerethető”. És mire az Olvasó a végére ér, igyekszem elkészülni a második kötettel is…
-


Ránctalanító 2. - Teológusi ki(s)lépésem, hatalmas ugrás az eklézsiának?


Egy év elteltével betartva az ígéretemet, egy újabb Ránctalanítóval lepem meg az Olvasóimat karácsonyra. Ezúttal vastagabbra sikerült a kötet, de a túladagolás - ahogy a könyvben is jelzem -, veszélytelen. A nevetés mellékhatásairól kérdezze meg orvosát és gyógyszerészét.
Ebben az „adagban” a teológiai első éveimről, illetve monori szolgálatomról írok - beleértve a roma missziót is. (Étkezés közben ne fogyasszuk ezt az orvosságot, mert könnyen cigányútra mehet.)
Vajon miért viselnek a papok szemüveget? Vagy gurul a nehéz kerék, de ki tudja, hol áll meg? Hogyan hasznosítja magát egy lelkész a disznóölésen? És vajon mennyire hasznos a szemléltetéshez, ha fület nyíratunk?
Mindezekre a kérdésekre (és sok másra is…) választ rejt ez az újabb frissítő krém-kötet. Tehát: Mosolyra fel!
-


Ránctalanító 3. - Világjáró


Nincs karácsony Ránctalanító nélkül! Lassan már hagyomány, hogy ilyenkor könyv és Ránctalanító „kozmetikum” formában kopogtatok be a családokhoz. Újabb kötetem gyógyhatása ismét nem külsőleg, hanem belsőleg mutatkozik azzal, hogy kisimítja a szív ráncait.
Ezúttal világ körüli utazásra hívok mindenkit, aki velem tart. 46 éves szolgálatom alatt az Úr segítségével megfordultam a világ sok szegletében, és a Tőle kapott humorom mindenhova elkísért. Köztudott, hogy rengeteg váratlan és szokatlan dolog történhet velünk egy út során, amikből most egy csokrot adok át az Olvasóknak.
Hősi tetteimből megtudjátok, hogyan szorítottam meg egy aligátor torkát. A szúnyog vagy a fagy ellen harcol többet Indiában egy magyar pásztor? Fogmosáskor miért fagyott arcomra a mosoly? Vajon elzárhatja-e egy macska az (egér)utat vagy menthet-e életet egy hernyó?
Ha kíváncsiságotok arányos a ránctalanodási szándékotokkal, akkor csomagoljatok, és gyertek velem!
-

 Ránctalanító 4. - Túlélőből győztesTudom, a családok bakancslistáján már ott szerepel a legújabb Ránctalanító, amivel akár ráncba lehet szedni a gyermekeket is, mert már fenyítési eszközzé is váltam: „nem olvasunk Ránctalanítót, ha…”
Ezúttal pestszentlőrinci három évtizedes szolgálatom időszaka adja a kor hátterét, a témákat pedig az élet. Elmondom, miért nem jött divatba a skótszoknya Pestszentlőrincen, de megtudhatja bárki azt is, hogyan rendült meg imámra a föld, vagy mi okból vakaródzott egy egész gyülekezet. És vajon hány gyermekemnek volt egyszerre összevarrt feje vagy mi a közös a hajkoronám és a Vörös tenger közt?
Ezekre a talányokra csak az újabb kötet adhat léleküdítő választ. Mértékletes olvasást kívánok, hiszen a könyvecskének ki kell tartania a következő Ránctalanítóig! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!