Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.990 Ft
4.491 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db

Muzslainé Nagy Etelka: OLTHATATLAN SZERELEM

Ár:
4.990 Ft
4.491 Ft
Kedvezmény: 10%
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Magánkiadás
Szállítási díj: 2.805 Ft

Leírás

Az Énekek éneke a Biblia egyik legtitokzatosabb könyve. Salamon 3000 éve született művében a szerelemnek és a szövetségnek titkai vannak elrejtve. A szerző jóvoltából kibomlanak a rejtélyes történet szálai, s a „sztorin” túlmenően magunkat is megláthatjuk benne: mire vágyik a férfi és mire vágyik a nő?

A sokak által „csak” szerelmi dalok gyűjteményeként ismert bibliai könyv az Isten és az ember kapcsolatán túl lenyűgöző összefüggéseket tár fel Krisztus és a Menyasszony – az Egyház szerelméről is, amely minta számunkra, és segít megérteni a boldog és szenvedélyes teljes házasság titkait.

a "sztorit" Szulamitról és a vőlegényről

Isten olthatatlan szerelmét irántunk

Krisztus és a Egyház szerelmének lenyűgöző összefüggéseit

mire vágyik a férfi és mire vágyik a nő?

mi a titka a boldog és szenvedéllyel teljes házasságnak?

mit jelent a szövetség és az egy testté válás?

a Biblia szemléletét a szexualitásról tabuk nélkül....

Napjainkban, amikor már minden második házasság válással végződik különösen fontos, hogy megértsük a több ezer éves, ám változatlanul aktuális és hasznos párkapcsolati tanácsokat, hogy a jól működő házasságok felfrissüljenek, és a már kihűlt házasságok is megújuljanak.
A könyv szerzője, Muzslainé Nagy Etelka tizenegy gyermek édesanyja.

Férjével, Muzslai Gáborral együtt 2000 óta foglalkoznak házassággondozással, tanácsadással, coachinggal, és házasságra felkészítéssel, valamint gyereknevelési kurzusokat tartanak szülőknek. 2010 óta a 2=1 Házasmisszió kibővült csapatával együtt országszerte végeznek családsegítő munkát.
A családalapítás és a gyermeknevelés támogatása, valamint a családvédelem területén kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenységük elismeréseként 2016-ban Pro Familiis díjjal tüntették ki őket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!