Erőt minden napra

365 rövid üzenet, hogy minden nap nagyszerű nap legyen

JOYCE MEYER

Vágj neki minden egyes napnak erőt hordozó, pozitív gondolatokkal!

Ha időt töltesz Istennel, olvasod az Ő Igéjét, hallgatsz Rá, és imádkozol útmutatásáért, mindennap új irgalmat és áldásokat nyerhetsz. Isten a Vele töltött idő során megerősít, és képessé tesz arra, hogy nyugodtan és bölcsen kezeld az élet dolgait, ne pedig csak átvészeld valahogy a napot. Ő újjáformál, és új erővel tölt el, hogy türelmesen kitarts a megpróbáltatások idején, és ne veszítsd el jó hozzáállásodat. A győzelem kulcsa az, hogy a kellemetlen helyzetekben is őrizd a pozitív életszemléletedet – így élvez-heted ezt az életnek nevezett utazást!

A mindennapi élet folyton nyomást gyakorol ránk, és kihívások elé állít; megnehezíti azt, hogy megáll-junk, és közösségben legyünk Istennel. Joyce praktikus formában megjelenő üzenetei arra bátorítanak, hogy az év összes napján szakítsunk időt erre, hiszen így nyerhetünk Erőt minden napra!

Joyce Meyer a világ egyik vezető gyakorlati bibliatanítója. Enjoying Everyday Life című napi műsorát több száz televíziócsatorna és rádióállomás közvetíti világszerte. Eddig több mint száz könyvet írt, a különböző konferenciákon pedig ezrek hallgatják tanításait. Joyce és férje, Dave St. Louisban él (Misso-uri, USA).

A könyv ára: 4290.- Kiadói ár: 3645.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-615-6017-30-7
Oldalszám: 464
Méret: 127x178
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2022. február 10.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar