Tedd meg, ha félsz is!

JOYCE MEYER

Félelmet keltő helyzetekben bölcs dolog megkérdezni Istentől, miért reagáltál úgy, ahogy, és aztán figyelni és várni, mit szól a szívedhez. A válasz érkezhet azonnal, de telhet hosszabb időbe is, viszont ha törekszel megérteni saját magadat, rá fogsz találni az igazságra, az igazság pedig szabaddá tesz (János 8:32).

Hadd biztassalak: ne hagyd, hogy a félelem ide-oda rángasson; ne tűrd el! Az sem jó, ha egész életedben másokat okolsz a nyomorúságodért. Vállald fel a felelősséget a problémáidért, nyisd meg a szívedet Isten előtt, és Ő segít fényt gyújtani a sötétben – olyan helyzetekben, amelyeket nem értesz. Ha megérted, mi a félelem, és hogyan működik, megszabadulhatsz tőle.

A könyv első része segít megérteni a félelmet, és felismerni, hogyan munkálkodik az életedben. A második rész segít szembeszállni vele. A harmadik részben pedig megtudod, milyen gondolkodásmód hozza el a szabadságot a leggyakoribb félelmektől, amelyekkel szembesülnek az emberek. Az a szívem vágya, hogy a könyv olvasása és áttanulmányozása nyomán átéld a félelemtől való szabadságot.

Joyce Meyer a világ egyik legismertebb, gyakorlati kérdésekkel foglalkozó bibliatanítója. Enjoying Everyday Life című rádió- és televízióadásai világszerte nézhetők és hallgathatók. Közel száz motivációs könyve jelent meg, bestsellerei közé tartoznak: Élj úgy, hogy élvezd!; Szóerő; Kikezdhetetlen bizalom; Engedd ki a gőzt!; Élj aggódás nélkül!; Engedd, hogy Isten vívja harcaidat!; és Az elme harctere. Joyce rengeteget utazik, konferenciákat tart, és ezreket tanít szerte a világon.

A könyv ára: 3450.- Kiadói ár: 2930.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-615-6017-15-4
Oldalszám: 280
Méret: 152x228
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2020. november 25.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar