Gyémántmezők

Jentezen Franklin

Lehet, hogy épp egy olyan időszakában vagy az életednek, amikor úgy tűnik hogy minden iránymutatást, bátorítást vagy kiteljesedést kereső próbálkozásod kudarcba fullad?

Azt gondoltad, Isten egy olyan helyre vitt, ahol jó dolgod lesz és növekszel, de már kész lennél feladni? Kell, hogy legyen valami jobb! Nem egy új kertre van szükséged; csak meg kell tanulnod ásni.

A Gyémántmezők című könyvében Jentezen Franklin pásztor, New York Times bestseller szerző segít felfedezni, hogyan nyerheted ki a legtöbbet onnan, ahol vagy. Ahelyett, hogy feladnád, és menekülni kezdenél zöldebb legelőket keresve, amikor nehézségek érnek az életben, megkeresheted a lehetőségeket a növekedésre és sikerre, és elkezdhetsz örülni nekik már most! Jentezen pásztor tanácsai segítenek, hogy megtanulhasd gyümölcsözővé tenni a földedet. Többet fogsz növekedni, többé válsz, és többet fogsz tenni. Örömöt lelsz minden lehetőségben, ahogy felfedezed a családodban, munkádban, szolgálatodban és közösségedben rejlő potenciált. Istennek van egy tökéletes terve számodra. Találd meg ezt – az Isten neked szánt legjobbját – ott, ahol vagy!

JENTEZEN FRANKLIN a több fiókgyülekezettel rendelkező és nemzetközi hatást gyakorló Free Chapel gyülekezet pásztora. A különböző missziós tevékenységek és a Kingdom Connection nevű televíziós adásán keresztül generációkon átívelő hatása van a szolgálatának. Jentezen, New York Times bestseller szerző világszerte beszél konferenciákon. Feleségével, Cherise-szel a Georgia állambeli Gainesville-ben élnek, öt gyermekük, és négy unokájuk van. Tudj meg többet a jentezenfranklin.org oldalon!

A könyv ára: 3290.- Kiadói ár: 2795.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-615-6017-12-3
Oldalszám: 224
Méret: 152x228
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2020. augusztus 28.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar