A próféta

Egy életadó prófétai kultúra létrehozása és fenntartása

James W. Goll

Világunk jelenlegi, felbolydult állapotában nagy szükség van a tiszta, világos útmutatásra és vezetésre. Az emberiség és Isten emberei sem először találkoznak a mostanihoz hasonló kihívásokkal, veszedelmekkel, de a történelem azt bizonyítja, hogy nagyon is számított, hogy felkészülhettek-e egy-egy ilyen időszakra, csapásokra, meg hogy amikor már zajlott, volt-e segítség az eligazodáshoz.

A prófétai szolgálat minden időben azt az isteni megbízatást hordozza, hogy legyen "mennyei látás."

James W. Goll a prófétai szolgálat egészséges bibliai kereteit bontja ki számunkra, őszinte meglátásaiból és sokéves tapasztalatából merítve. Nyíltan fejti ki azt a gyakorlatias szellemi dinamikát, ami egy próféta életében működik. Ez a hiteles könyv érthetővé teszi mindazt, ami Isten szándéka a prófétai ajándékokkal kapcsolatban és bemutatja azt is, hogy napjainkban ezek az ajándékok, hogyan működnek kiválasztott emberein, a prófétákon keresztül.

Ez egy olyan tankönyv, amit bárki olvashat, aki többet szeretne megtudni a prófétálásról, a prófétákról, a prófétai szolgálatról, valamint az egyházzal való kapcsolatukról a huszonegyedik században. – Randy Clark D. Min.

James W. Goll:
Évek óta nagy hangsúlyt fektetek a globális ima- és prófétai mozgalmak fiatal vezetőinek tanítására és bátorítására. Most már látom is azt, amiért éveken át imádkoztam: a nemzedékek összekapcsolódását. Rendkívül nagy öröm látni ezeknek a fiatal sasoknak a felreppenését, akik Isten hét Szellemét elviszik a társadalom hét kulturális szférájába.

Mindezeket szem előtt tartva ajánlom ezt a könyvet: A prófétát, azoknak a fiatal prófétai hangoknak, akik a világ minden részén elkezdtek felemelkedni, e mostani időre elrendelve. Mindnyájatoknak azt kívánom, hogy az én „plafonom” legyen valóságosan a ti „padlótok”!

A könyv ára: 2950.- Kiadói ár: 2510.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-615-6017-10-9
Oldalszám: 256
Méret: 152x228
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2020. április 23.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar