Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.210 Ft
3.999 Ft
Kedvezmény: 5%
Menny.:db

Csak pár lépés - Bill Hybels

Ár:
4.210 Ft
3.999 Ft
Kedvezmény: 5%
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Új Remény Alapítvány
Szállítási díj: 2.805 Ft

Leírás

Mi lenne, ha tudnád, hogy ha egyszerűen odamész valakihez, és megszólítod, azzal megváltoztathatod az illető Örökkévaló sorsát? 


Csak pár lépés egy örökre szóló változásért! Ez nem a módszerekről szól, hanem arról, hogy őszinte érdeklődést tanúsítsunk egy másik ember iránt. Csak annyi kell hozzá, hogy a szíved ráhangolódjon a Szentlélekre, kész légy kimerészkedni „kényelmi körödből”, és belépni valaki másnak az életébe.
 
A Csak pár lépés a XXI. sz.-ra szabott személyes evangélizáció. A Ne térítgess, élj! c. könyvében lefektetett alapra építve Bill Hybels megmutatja, hogyan teheted magadévá az elsőként Jézus által bemutatott modellt, Aki több mint 2000 évvel ezelőtt kilépett a Mennyből, hogy reményt és megváltást hozzon a bukott világban élő összetört embereknek. Most rajtad a sor! Lehet, hogy a te történeted nem ilyen drámai, mégis megváltoztathatja az életét valakinek, aki csupán néhány lépésnyire áll tőled – és neked is, ahogy megtanulod, milyen erő rejlik abban, ha törődéssel, könyörülettel és befogadással fordulsz valaki felé a Szentlélek vezetése alapján.
 
A személyes evangélizáció legfőbb értéke Hybels szerint a Szentlélekkel való együttműködés. Ez azt jelenti, hogy csak azt a szerepet játszod el, amit neked szántak – mész, ha a Lélek azt mondja, hogy menj, beszélsz, ha azt mondja, hogy beszélj, és elhallgatsz, amikor megsúgja, hogy már eleget beszéltél.
 
Hybels arra bátorít, hogy éljünk 3D-ben...
Dolgozzunk azon, hogy barátokat szerezzünk
Derítsük ki a történetüket
Döntsük el, mi legyen a következő lépés
...és így tanuljuk meg megérteni a Szentlélek sugallatait. Szolgálatának legutóbbi évtizede alatt megfogalmazódott gondolataiból és átélt élményeiből merítve Bill Hybels friss nézőpontból, meggyőző erővel, ösztönző szabatossággal mutat rá, mekkora erő rejlik az evangélizációnak ebben a személyes, mélységesen kapcsolati megközelítésében.
 
Nagy a tét. A következmények örökre szólnak. És talán csak egy beszélgetésnyire vagy attól, hogy örök hatást gyakorolj valakinek az életére – azzal, hogy megteszel egy pár lépést felé.
 
Bill Hybels a Willow Creek Community Gyülekezet alapító és vezető lelkipásztora. Újszerű szolgálatainak köszönhetően a Willow Creek Észak-Amerika egyik leglátogatottabb gyülekezete lett. Ő írta többek között az Őszintén Isten előtt, a Légy bátor, és vezess! és az Önkéntesek forradalma című könyveket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!