Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.500 Ft
5.225 Ft
Kedvezmény: 5%
Menny.:db

Céltudatos gyülekezet - Rick Warren

Ár:
5.500 Ft
5.225 Ft
Kedvezmény: 5%
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Új Remény Alapítvány
Szállítási díj: 2.805 Ft

Leírás

Korszakalkotó könyv, mely a gyülekezetek nemzedékeire lesz hatással!

Növekedés az üzenet és a küldetés feláldozása nélkül
 
A te gyülekezetedet mi vezérli?
 
Minden gyülekezetet vezérel valami. A hagyomány, az anyagiak, a programok, személyek, események, az érdeklődők, sőt még az épületek is képezhetik egy gyülekezet hajtóerejét. Rick Warren azonban hiszi: ahhoz, hogy egy gyülekezet egészséges legyen, céltudatos gyülekezetté kell válnia, és az 5 újszövetségi cél köré felépülnie, amit Jézus adott a gyülekezetnek.
 
„A lényeg a gyülekezet egészsége, és nem a növekedése!” – jelenti ki Warren. „Ha a gyülekezeted egészséges, akkor természetes módon növekedni fog. Az egészséges, növekvő gyülekezet a gyülekezet öt biblikus céljának helyes egyensúlyából fakad.” Ebből a mérföldkövet jelentő könyvből megtudhatjuk, mi a titka az amerikai történelem leggyorsabban növekvő gyülekezetének. A Saddleback Gyülekezet egy családdal indult, és mindössze 25 év alatt több mint 21.000 fős istentiszteleti részvételt ért el, miközben 32 másik gyülekezetet plántált... és nem volt saját tulajdonú épülete. Az alapító lelkész, Rick Warren megosztja veled azt a bevált, öt részből álló stratégiát, ami segíthet, hogy a te gyülekezeted is:
 
Bensőségesebbé váljon a közösség gyakorlásával
Elmélyüljön a tanítványképzés által
Erősödjön az imádás által
Kiteljesedjen a szolgálat által és
Nagyobbra nőjön az evangelizálás segítségével
 
A céltudatos gyülekezet a gyülekezetépítő porgramokról az embereket építő folyamatokra irányítja a figyelmet. Warren azt mondja: „Ha az emberek építésére összpontosítasz, Isten majd építi a gyülekezetet”.
 
Fedezd fel ezeken az oldalakon azokat a gyakor-lati meglátásokat és hasznos elveket, amelyeket Rick Warren szemináriumok keretében már 42 ország és 60 felekezet több mint 400.000 lelkészének és gyülekezeti vezetőjének tanított!
 
Dr. Rick Warren Amerika egyik legnagyobb gyülekezetének, a kaliforniai Saddlebacknek  az alapító lelkipásztora. A 21 nyelven kiadott Céltudatos gyülekezet szerepel a „100 keresztyén könyv, ami megváltoztatta az évszázadot” listán.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!