Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
39.200 Ft
Menny.:db

Biblia (RÚF 2014), nagy családi, bőrkötés, arany élmetszés

Ár:
39.200 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Kálvin Kiadó
Szállítási díj: 2.805 Ft

Leírás

Biblia (RÚF 2014), nagy családi, bőrkötés, arany élmetszés

Revideált új fordítás. Ez a különleges, fekete bőrkötésű, arany élmetszésű változat az eddigi legnagyobb betűs kivitel, amely akár az úrasztalára, akár idősek és gyengébben látók számára megfelelő ajándék lehet.

Könyvtárral felérő könyv, amely megváltoztatta, és mind a mai napig megváltoztatja a világot.

A Biblia nemcsak az emberiség történetét foglalja össze a teremtéstől az új teremtésig ívelő hatalmas elbeszélésben, de megtalálhatjuk benne a válaszokat a legfontosabb kérdéseinkre is: Miért élünk? Honnan jövünk? Hová tartunk? Van-e élet a halál után?

A Biblia két részből áll. Az első rész az Ószövetség, amelyből megismerhetjük Istent. Ő teremtette a világot, és benne szeretett teremtményét, az embert, aki lázadásával és hűtlenségével folyton próbára tette Isten szeretetét. Ez a szeretet azonban végül mindig, mindennél erősebbnek bizonyult.

A második rész az Újszövetség, amelyben az evangéliumok először Isten Fiáról, Jézus Krisztusról tudósítanak: életéről, haláláról és feltámadásáról. Az Apostolok Cselekedeteiben, az apostoli levelekben és a Jelenések könyvében Jézus első tanítványai vallanak arról, hogy a feltámadott Úr Jézus Krisztus hogyan vezette és vezeti ma is egyházát a hit útján.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!