Hitvallásunk

Kiadványok

Kiadói üzenet

Igehirdetések

Eseménynaptár

Kapcsolat

Linkek

Biblia

 

Támogatás

 

 

Y Design

Merj szeretni!

Stephen & Alex Kendrick

 

JÖN! JÖN! JÖN!
Merj szeretni!
Stephen és Alex Kendrick

Kedves Honlap látogatónk!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a már sokak által nagyon várt könyv, a Merj szeretni! (The Love Dare) a múlt hét óta nyomdában van. Jelenleg úgy tűnik, hogy egy kicsit később készül el, mint ahogy reméltük, de már tényleg nem kell sokat várni!

Meglepett bennünket, hogy milyen sokan látták a Fireproof (magyarul vannak, akik Tűzálló, mások Tűzbiztos néven ismerik) című filmet. Iskolákban, otthonokban, gyülekezetekben, házi csoportokban nézték együtt házaspárok, meg házasságra készülők. És meglepett az is, hogy mennyien értesültek róla, hogy a mi kiadásunkban jelenik meg ez az erőteljes, csodálatos könyv.

Köszönjük az érdeklődéseiteket, bátorító, buzdító leveleiteket, telefonjaitokat!

Kérjük, hogy a következő napokban is látogassátok meg honlapunkat, és mihelyt tudjuk, hogy mikor kapjuk meg a nyomdától a könyveket, már értesítünk is benneteket.

Addig is szeretnénk tájékoztatni mindenkit néhány fontos dologról.

Először is: a könyv minden könyvesboltban kapható lesz (beleértve a nagy áruházak könyves részlegeit is). Az ára ott 2490 forint.

A mi kiadói árunk pedig 2150 forint.

Másodszor: szeretnénk különféle kedvezményekkel elősegíteni, hogy ez az életeket, házasságokat, családokat, sőt egy egész társadalmat is megváltoztatni képes könyv minél több házasságban élő és arra készülő ember kezébe odakerüljön. Akik mindjárt mint házaspár vásárolják meg, azoknak a kettő együtt 4100 forint. Akik másik három házaspárt is megajándékoznak a könyvvel, azok pedig a bolti 2490 helyett nálunk csak 1950 forintot fizetnek darabonként.

További kedvezmények várják azokat, akik legalább 50db-ot vásárolnak. Vannak, akik már legalább ilyen mértékű igényüket is jelezték...

A kiadó és munkatársai

 

Merj Szeretni 01

 

Merj Szeretni 02

 

Merj Szeretni 03

 

Merj Szeretni 04

 

Merj Szeretni 05

 

 

Merj Szeretni 07

 

Merj Szeretni 07

 

Merj Szeretni 08

 

Merj Szeretni 09

 

Merj Szeretni 10

 

 

A saját kiadványainkon túl beszerezhetők nálunk Bibliák (Károli és Új protestáns fordítás, bőrkötéssel és aranyozott szegéllyel is), DVD-k, CD-k, kazetták, és más kiadók könyvei is!
 

Sok szeretettel várjuk rendeléseiteket!
A Kiadó, és munkatársai

 

A könyvek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

Immanuel Alapítvány
H-9700 Szombathely Pf.: 320
Telefon: +36 1 267 1551
+36 94 508 637
+36 20 776 2585

E-mail: immanuel@immanuel.hu

William Paul Young: A Viskó (The Shack) - Immanuel Alapítvány Kiadója