Béketeremtők

A konfliktusmegoldás bibliai megközelítése

Ken Sande

Megszabadulhatunk-e a haragtól azáltal, hogy sérelmeinket megbeszéljük egymással? Nézeteltéréseink miként járulhatnak hozzá egymás jobb megismeréséhez? Mikor érdemes figyelmen kívül hagynunk sértéseket vagy sérelmeket? Mit jelent őszintén elismerni a hibáinkat? Milyen esetbe helyes a keresztényeknek bírósághoz fordulni? Vajon átélhetjük-e Jézus Krisztus szeretetét, irgalmát, megbocsátását és bölcsességét mindennapi konfliktusainkban?

Ken Sande, a Peacemaker Ministries elnöke, könyvében a konfliktusmegoldás bibliai elveit és gyakorlati módszereit ötvözi. Az ügyvédként és keresztény békéltetőként is aktív szerző olyan egyszerű és átfogó útmutatóval szolgál, amely nemcsak a hétköznapi nézetkülönbségek terén bizonyult eredményesnek, hanem a legkülönfélébb konfliktusokban vezetett megértésre és megegyezésre: üzletfelek közötti nézeteltérésekben éppúgy, mint válóperekben és gyermek elhelyezési vitákban, megannyi személyes sérelemben, szomszédok közötti perpatvarokban, valamint gyülekezeti, illetve egyházon belüli szakadásokban.

A könyv radikálisan új szemléletet kínál olvasóinak, amelynek segítségével nem pusztán konfliktusainkra találhatunk megoldást, hanem mélyreható, valóságos kiengesztelődést is átélhetünk családunkkal, munkatársainkkal ás hívő testvéreinkkel.

A könyv ára: 3200.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-963-288-264-2
Oldalszám: 368
Méret: 142x197
Kivitel: kartonált, ragasztókötött

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar