Szeretet és tisztelet a családban

Tisztelet, amire a szülők leginkább vágynak; Szeretet, amire a gyermekeknek alapvető szükségük van

Dr. Emerson Eggerichs

A Szeretet és tisztelet a családban című könyv gyakorlati tanácsokat nyújt arra vonatkozóan, hogyan szakíthatjuk meg az őrület körét a családi konfliktusokban és hogyan vehetjük fel azt az egészséges ritmust, amivel feltöltődhetünk és bejuthatunk az áldásba. E könyv célja, hogy a családtagok között egészséges kapcsolatok alakulhassanak ki a nevelés témájával foglalkozó bibliai alapelvek mentén.
Dr. Eggerichs őszintén elmondja, milyen tapasztalatokra tettek szert feleségével három gyermekük nevelése során, valamint bölcs tanácsokkal látja el az olvasókat azzal kapcsolatban, hogyan lehetséges a különféle családi élethelyzetekben fellépni és azokat sikerrel kezelni. A könyv szemnyitogató módon tárja fel a gyermeknevelés bibliai alapelveit, amelyek úgy képesek működtetni a családot, ahogyan azt Isten eleve eltervezte.
A könyvből megtudhatjuk, hogy: - a szeretet és a tisztelet alapvető szükségük egy családban. - az őrület köre megállítható. - mi az a hat bibliai módszer, amivel ösztönözni tudjuk gyermekeinket. - hogyan fegyelmezzük az engedetlenséget és nézzük el a gyerekességet. - hogyan legyünk mi magunk is érettek, hiszen a gyermeknevelés kizárólag felnőtteknek való feladat. - hogyan dolgozzunk együtt csapatmunkában a házastársunkkal a gyermekek nemét figyelembe véve. - hogyan válhatunk Isten szemében a gyermekeiket szerető szülőkké, függetlenül azok reakciójától.

A könyv ára: 3690.-

Kategória: kapcsolatok, család
ISBN: 978-615-552-605-3
Oldalszám: 296
Kivitel: kemény kötés

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar