Pénz és üzlet a Biblia tükrében

Larry Burkett

Mi történne, ha minden döntésünket az üzleti életben a "Nagykönyv"-re (a Bibliára!) alapoznánk? - Többet ér-e az adott szó négymillió forintnál? - Mikor válik valaki a pénz rabjává? - Mennyit fizessünk az alkalmazottaknak? - Mi az Úr véleménye a nyugdíjról? - Elbocsáthatjuk-e a keresztény beosztottat? A szerző mind bibliaismerete, és mind pénzügyi tapasztalatai alapján méltán nevezhetjük Amerika első számú keresztény pénzügyi tanácsadójának! Erről a kényes témáról nem sok könyv szólt még, - de most egy igazán józan, a földtől nem elrugaszkodott, kiegyensúlyozott írást olvashatunk ebben a remek könyvben. Minden üzletembernek ajánlom, akár keresztyén, akár nem!

A könyv ára: 1900.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-963-86148-0-3
Oldalszám: 288

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar