Vedd át a kenetet!

Dag Heward-Mills

A sikeres és teljes szolgálat nyitja elsősorban a kenet. Sokan próbálják őszinte jó szándékkal Isten munkáját végezni, de nem jutnak messzire, mivel nem ismerték fel, hogy „Nem erővel, sem hatalommal, hanem az én Szellememmel (a kenettel).” [Zakariás 4:6].

Ebben a kivételes könyvben, a „Vedd át a kenetet!”-ben, Dag Heward-Mills püspök arra tanít, mit is jelent átvenni a kenetet, és hogyan tudod azt gyakorlati módon megtenni. Engedd, hogy a könyv által felébredjen benned az Isten kenete utáni vágy!

DAG HEWARD-MILLS
Miközben Dag Heward-Mills egy távoli ghánai városban orvosi tanulmányait végezte, Isten egy imádságban töltött estén csodálatos módon felkente. „Mostantól taníthatsz…” Ez a természetfeletti hívás végül egy világméretű szolgálat kapuját nyitotta meg előtte.

Gyógyító Jézus Hadjáratai ma szerte a világon ezreket érintenek meg, és sok csoda kíséri az alkalmakat. A fenomenális, orvosok által tanúsított csodák között szerepel a vakok szemének és a siketek fülének megnyílása, kerekes székek feleslegessé válása, sőt, holtak feltámadása is.

Dag Heward-Mills, aki számos bestseller szerzője, a világon mindenütt jelenlévő Lighthouse Chapel International gyülekezet alapítója is. Rádiós, televíziós és internetes műsorai milliókat érnek el világszerte. Szervezésében megvalósulnak még lelkipásztori és szolgálói konferenciák, valamint a hírneves Anagkazo Bibliaiskola.

A könyv ára: 1290.- Kiadói ár: 1100.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-615-5246-51-7
Oldalszám: 72
Méret: 140 x 205
Tömeg: 87g
Kivitel: kartonált, ragasztókötött
Kiadás ideje: 2015. június 5.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar