Apostoli atyaság

Rony Chaves

Ennek a könyvnek az üzenete nem csupán nagyszerű, szükséges és nélkülözhetetlen, hanem mindenekelőtt iránymutató. Rámutat a Krisztus Testében lévő nagy szükségre: arra, hogy szellemi atyákra van szükségünk a szolgálatban. Rony Chavez apostol az egyik legismertebb latin-amerikai író és prédikátor nemzetközi szinten. Kiterjedt tanítói és prófétai szolgálatot végez a föld több mint 50 országában. Néhány téma a könyvből: Árvaság az egyházban / Illés palástja: Az Atya palástja / Az egészséges atyaság áldásai / Az atyaság, az Atya szolgálata / Az apostolok "atyák" / Belső, szolgálati egészség:komoly szükség a mai egyházban / Atyák vagy idősebb testvérek / A fiatalabb testvér szindróma / A Többgenerációs Isten stb.

A könyv ára: 1550.-

Kategória: tanítás
ISBN: 963-219-640-6
Oldalszám: 100
Kivitel: papír, ragasztott

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar