A keresztyén hit alapigazságai

R. C. Sproul

Akik hitükben szeretnének elmélyülni, e könyvben hasznos segítőtársra lelnek. Dr Sproul úgy állítja elénk a teológiát - levéve a könyvtárak poros polcairól - , hogy világos és könnyen érthető nyelvetettel tárgyal több mint száz kulcsfontosságú keresztyén dogmát. A világhírű református teológus könyvében hitünk alapvető dogmáit mutatja be tömör, mindenki számára érthető formában, a rendszeres teológia szerinti részletezésben. A felekezetenként eltérő értelmezések ismertetésére külön hangsúlyt fektet a szerző. A könyv a laikus olvasók igényeinek figyelembe vételével készült, ezért mindenki számára ajánljuk hitmélyítő "kötelező" olvasmányként.

A könyv ára: 1900.-

Kategória: tanítás
ISBN: 963-9390-09-7
Oldalszám: 375

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar