A végső Templom

Amiért a harc dúl

Randall Price

Miért van az, hogy a jeruzsálemi Templom-hegy az egész föld legvitatottabb ingatlana? Kié is a Templom-hegy? Miért nem lehetséges a Templom-hegyen megosztozni? Hogyan kezdődött a konfliktus? A Biblia tényleg azt állítja, hogy egy napon újjáépül a Templom? Milyen hatást gyakorolnak napjaink történéseire? Randall Price közel-kelet szakértő megdöbbentő válaszokkal szolgál a fenti kérdésekre.
A közel-keleti konfliktus egyik legintenzívebb csatája a Jeruzsálem szívében álló Templom-hegy körül zajlik. Sok zsidó régi álma, hogy újra felépítsék azt a Templomot, amelyet i.sz. 70-ben a hódító római seregek romboltak le, ám a hely már hosszú évszázadok óta iszlám fennhatóság alatt áll. Az egykori Szentély helyét a Szikla-mecset foglalja el, ráadásul a területet jelenleg ellenőrző palesztinok még tagadják is a hegy zsidó történelmét. Randall Price közel-kelet szakértő megdöbbentő válaszokkal szolgál a fenti kérdésekre régészeti bizonyítékok, történelmi feljegyzések, valamint a mai események frontvonalában tevékenykedő szereplőkkel készített exkluzív interjúi alapján. Mindeközben arra is rámutat, hogy a Templom-heggyel kapcsolatos modern hírek hogyan felelhetőek meg a Biblia jövőre vonatkozó próféciáival.

A könyv ára: 1200.-

ISBN: 978-963-961-708-7
Oldalszám: 345
Kivitel: puhakötés

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar