David

Történet a bátorságról és a hitről

Marie Rothenberg és Mel White

1983 februárjának utolsó napjaiban, egy disneylandi vakáció csábító ígéretével - máig kiderítetlen okból -, a saját apja elrabolta és Kaliforniába vitte a kis Davidet. 1983. március 3-án a motelszobában, ahol a kisfia aludt, szétlocsolt egy kanna kerozint, a szobát felgyújtotta, és mint aki jól végezte dolgát, elhajtott. Néhány másodperccel később a szoba felrobbant és a lángok elnyelték a gyermeket, aki testfelületének több mint kilencven százalékán harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. Öt százaléknyi esélye volt a túlélésre, de ő legyőzte a legyőzhetetlent. Élni akarása, a rendőrök, tűzoltók, orvosok, ápolónők, hírességek és egyszerű emberek segítsége nyomán az őrült tragédia csodává változott.

Marie Rothenberg a történetet az anya sajátos szemszögéből meséli el. A könyv betekintést enged a legbensőbb emberi érzésekbe, bemutatja azt a túláradó, krisztusi szeretetet, amit egy fiatal házaspár segítsége révén tapasztaltak meg David és édesanyja. Ken és Judy Curtis belopakodnak az Égési Központ szigorúan őrzött intenzív osztályára, hogy Marie és haldokló kisfia mellé álljanak a tragédia napjaiban...

Ez a könyv a túlcsorduló és ritkaságszámba menő hit és erő története. Csak ezek birtokában élhető túl a borzalmas baleset, a bántalmazás és a szenvedés. A nagy tragédiákra nincsenek egyszerű és könnyű válaszok, de Marie és David megtalálták a reményt a reménytelenségben és elnyerték az életet a halállal szemben.

A könyv ára: 990.-

Kategória: tanítás
ISBN: 963-04-7509
Oldalszám: 189

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar