Pál apostol

Az ember és a tanító a zsidó források fényében

Risto Santala

"Amikor a zsidók atyáik földjére visszatérnek, papiruszhídon át fognak visszatérni." - szól egy ősi közmondás. Ily módon gyökereikhez térnek haza. Nekünk, keresztényeknek, ugyanúgy fontos visszatérnünk hitünk bölcsőjéhez. Ez a könyv Pálról Risto Santala tollából "A Messiás az Ószövetségben a rabbinikus iratok fényében" és "A Messiás az Újszövetségben a rabbinikus iratok fényében" könyvek folytatásaként született meg.

Pál - az ember és a tanító, az apostol életének folyásával ismertet meg, a gyerekkorát befolyásoló hatásokkal, Gamáliel lábainál töltött tanuló évekkel, azzal a belső válsággal, amely zajlott benne mialatt a keresztyénség ellenségéből a pogányok apostolává vált. Apró információtöredékek százaiból nőtt ki Pál lelkivilágának közelképe és kirajzolódnak gondolkodásának alappillérei.

A könyv ára: 950.-

Kategória: kommentár

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar