Isten, Izrael és Siló

Visszatérés az ősi földre

David Rubin

Egyenesen az ősi bibliai földről... Egy megragadó bibliai és történelmi regény Izrael földjéről és a zsidó népről. Az Isten, Izrael és Siló a hitről és a küzdelemről szól, egyenesen Silóból, Izrael ősi bibliai földjének szívéből.
- Ismerje meg az Izrael ősi bibliai földjén élő emberek vallási és politikai nézeteit.
- Tudja meg az igazat arról a népről, akire gyakran utalnak úgy, mint a "kiválasztott nép".
- Fedezze fel Izrael nemzedékének küzdelmét arra vonatkozóan, hogy betölthesse rendeltetését, miszerint "fény a nemzetek számára".
David Rubin bemutatja nekünk azokat a hősies harcot folytató családokat, akik a rengeteg akadály ellenére az ősi bibliai földön élnek, és elénk tárja elképesztő történetét arról, hogy miként menekült meg a terroristák golyói elől.

"Ez a könyv kivételes bepillantást enged azoknak a bátor pioníroknak a lelkébe, akik letelepedtek a Biblia földjén, ahogy azt az ősi héber próféciák előre jelezték." - Pat Robertson, a 700-as klub házigazdája, a Christian Broadcasting Network elnöke és vezérigazgatója.

"Minden egyes oldalt az a vér és könny áztatta át, amellyel mindennap áldozatot hoznak ezért a földért. A mű azonban keresztülvezet mindet a szeretet és a hit kalandos utazásán is."- Dr. Slomo Riszkin rabbi, Efrát főrabbija, az Ohr Torah Stone Főiskola és képzési program főigazgatója.

"Olyan ember mesél nekünk világosan az ősi földre való visszatérésről, a terrorizmus éles fájdalmáról, és a félrevezető béketervről, aki nemcsak olvasott ezekről, hanem minden nap első kézből tapasztalja meg ezeket az elképesztő eseményeket."- Benjamin Elon, a Kneszet tagja (1996-2009) és volt turisztikai miniszter.

David Rubin, Siló egykori polgármestere, alapítója és elnöke a Siló Izraeli Gyermekek Alapítványának, egy olyan szervezetnek, amelynek célja , hogy enyhítse a gyerekek terrorizmus okozta fájdalmát és részt vegyen Izrael ősi, bibliai földjének újjáépítésében.

A könyv ára: 2990.-

Kategória: politika, történelem
ISBN: 978-963-961-775-9

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar