Istennek szentelve

Felhívás az átadott életre

John Mulinde

Elkötelezettség mindazoknak, akik hajlandók... Az Istennek odaszentelt életre.
John Mulinde, a szerző ezt írja könyvében: "Hitem szerint a lakóközösségek akkor alakulnak át, amikor néhány lakójuk már olyan kétségbeesetten vágyik Isten után, hogy bármit hajlandó megtenni azért, hogy meglássa Isten beavatkozását országa életébe."

„John Mulindétől hallottam a legmélyebb tanítások némelyikét, amelyekkel életemben találkoztam. Ő nemcsak egy az istenfélő emberek és prédikátorok közül. Mulinde ritka, szokatlanul éleslátású, mélységesen bölcs és jelentős ajándékkal megáldott vezető. Aki megragadhat bármit John szóban vagy írásban elérhető tanításaiból, bölcs, ha megteszi. Amint az Átalakulások II. dokumentumfilmben látható, John egyre inkább éllovassá válik a világméretű átalakulási mozgalomban. Melegen ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, hiszen a gyakorlatban kipróbált üzenetet tartalmaz, ami már sok gyümölcsöt termett.”
IFJ. GEORGE OTIS AZ ÁTALAKULÁSOK FILMEK PRODUCERE ÉS A SENTINEL CSOPORT ELNÖKE (LYNNWOOD. WA. USA)
„Az Istennek szentelve Isten egyik kivételes szolgájának egész életéből leszűrt üzenetét tartalmazza. Olvasd el! Meg fogja változtatni az életedet. Éld meg az üzenetét, és akkor megváltoznak mások is.” CELIA McALPINE A NEMZETKÖZI LYDIA KÖZÖSSÉG NEMZETI KOORDINÁTORA, USA.

A szerzőről: John Mulinde, a World Trumpet Mission vezetője az ugandai Kampalában él. Buzgón képviseli a közösségi átalakulás ügyét, és igyekszik megvalósítani látását, hogy az egész világot elérje a nemzeteknek szóló trombitaszóval: „Szenteljétek oda magatokat Istennek!” Mulinde sokat utazik nemzetközi szinten, mert nagyon keresett előadó és bátorító szolgálata.

A könyv ára: 1500.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-963-876-89-64
Oldalszám: 129
Méret: 138x190
Tömeg: 210g
Kivitel: papírkötés

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar