A Hírnök

Az ősi titok, amely magában rejti az egész világ eljövendő sorsát

Jonathan Cahn

Több mint 1 200 000 eladott példány

Lehetséges...
…hogy egy ősi titok magában rejti Amerika – és az egész világ - jövőjét?
…hogy ez a rejtély áll minden mögött, a 9/11-es terrortámadástól kezdve a világgazdaság összeomlásáig?
…hogy Isten most egy prófétikus üzenetet küld, és hogy ettől függ Amerika – és az egész világ – jövője?

Mielőtt mint nemzet megszűnt volna létezni, az ókori Izraelben megjelent egy sor pusztulásra figyelmeztető előjel – és most ugyanez a Kilenc Előjel bukkan fel Amerikában, márpedig ez komoly következményekkel jár Amerika és a világ jövőjére és az utolsó időkkel kapcsolatos próféciákra nézve. Az Ézsaiás könyvében szereplő ősi igeversnek A Hírnökben kibontakozó rejtélyei napra pontosan megjövendölik a közelmúlt eseményeit… a háromezer éves titok kijelenti a tőzsde 2008-as összeomlásának pontos dátumát… az USA szenátusának termében elhangzott ókori prófécia valóra vált… hogy csak néhányat említsünk. Az egészen konkrét kinyilatkoztatások letehetetlenné teszik a könyvet még a legmegátalkodottabb szkeptikusok számára is. Bár mindez leginkább egy hollywoodi thriller cselekményére hasonlít – mégis ez a valóság!
A lebilincselő elbeszélés egy férfi megjelenésével indul, akit egy kilenc pecsét formájában kapott üzenetsorozat terhe nyomaszt. A pecsétek egy-egy prófétikus rejtélyt fednek fel Amerikával és az ország jövőjével kapcsolatban; együtt pedig egy elképesztő utazásra ragadnak magukkal, amely örökre megváltoztatja azt, ahogyan a világot látjuk.

"A Hírnök sikerét magunknál valami sokkal nagyobb dolognak tulajdonítjuk. Isten bízott meg minket ezzel a döntő üzenettel, és mi alázattal szemléljük nagyszerű fogadtatását és hatását. A Hírnök nem csupán egy kiadói esemény - az Amerikáért és annak vezetőiért tartott imára való felhívás csatakiáltásává és az imák katalizátorává vált."
Tesei DeVore, Charisma House (ügyvezető alelnök)

Jonathan Cahn a Hope of the World szolgálat és a New Jersey állambeli Wayne-ben található Jerusalem Center/Beth Israel imaház vezetője, ahol különféle hátterű emberek, zsidók és nem-zsidók együtt imádják Istent. Cahn prófétikus jelentőségű és Isten Igéjének mély titkait feltáró tanításai televízión és rádión keresztül is elérhetőek szerte az USA-ban.

A könyv ára: 2950.- Kiadói ár: 2510.-

...még többet a könyvről >>>


Kategória: regény
ISBN: 978-615-524-61-97
Oldalszám: 264
Méret: 148 x 210 x 18
Tömeg: 300g
Kivitel: kartonált, ragasztókötött
Kiadás ideje: 2013. december 18.

A hírnök - 3 perces könyv előzetes (angol)

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a
webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar