Megváltás

A legnagyobb árulás emlékezteti rá, hogy a szeretet döntés

Karen Kingsbury & Gary Smalley

Örömmel jelezzük felétek, hogy kiadónk útjára indítja a világ egyik legolvasottabb keresztény regényírója könyveinek magyarországi megjelenéseit. Karen Kingsbury nevét már itthon is sokan ismerik, de egy kivételével csak angolul olvashatták eddig a műveit. Mi most a Megváltás (Redemption) sorozat névadó kötetével indítunk, de hamarosan jön a többi kötet is.

Egy történet a megváltásról és a mindenre képes szeretetről.
BOTRÁNYOS ÁRULÁS . . . Kari Baxter Jacobs dühös, tanácstalan, és sajog a szíve. Férje, Tim, a megbecsült újságírás-professzor, viszonyt kezd egy diákjával. A döbbent Kari visszatér a Baxter család otthonába, hogy számot vessen a helyzettel. Régi szerelmének felbukkanása azonban még jobban összezavarja.
NEHÉZ DÖNTÉS . . . Hogy tudna Kari megbocsátani a férjének? Mivel enyhíthetné a fájdalmat? És mihez kezdjen újra feléledő érzéseivel Ryan iránt, akit kerülnie kellene?
OK A REMÉNYRE . . . Válaszkeresés közben egy váratlan felfedezés reménnyel tölti el Karit a jövőre nézve. Amikor azonban elérkezik élete legsötétebb órája, vajon képes lesz-e megtalálni a hitet és erőt, amire szüksége van ahhoz, hogy továbbmenjen?

Karen Kingsbury írói munkásságát a Los Angeles Times sportrovatánál kezdte. A regényírás első impulzusait Francine Riverstől nyerte. A New York Times bestseller szerző díjnyertes művei ma már több mint 25 millió példányban fogytak el csak angolul... Könyveiben a romantika izgalmai és szépségei rendkívül magas erkölcsi igényességgel párosulnak. Világszerte óriási rajongótábort tudhat maga mögött.

A könyv ára: 3450.- Kiadói ár: 2935.-

Kategória: regény, házasság
ISBN: 978-615-524-61-80
Oldalszám: 432
Méret: 140 x 204 x 25
Tömeg: 390g
Kivitel: kartonált, ragasztókötött
Kiadás ideje: 2013. november 20.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar