Kemény szeretet

Remény a válságban lévő családoknak

Dr. James Dobson

A szeretetteljes keménység olyan elv, amely esélyt kínál a válságba jutott házasságok megmentésére.

Létezik olyan egységes tünet a házasságokban, amely kezelésének elmulasztása több millió pár sodródását gyorsítja meg a válás felé? DR. JAMES DOBSON hiszi, hogy igen. Szerinte a család lehetséges felbomlásának legintőbb jele a tiszteletlenség.

A Kemény szeretet című könyv szókimondóan tárja elénk ezt a gyakran mellőzött problémát, és bemutatja, hogy a legtöbb házassági összetűzés - a hűtlenség, az alkoholizmus, a házastárs bántalmazása, az érzelmi eltávolodás - középpontjában bűnös közömbösség áll, mely szabotálhatja a kapcsolatot.
DR. DOBSON hiszi, hogy a kórosan terjedő különválás forrása rendszerint pusztán az egyik fél, s ezért a másik fél számára nyújt gyakorlati segítséget, aki elkeseredetten próbálja összefogni a házasságot. Innen ered a szeretetteljes keménység elve, mely a romantikus érdeklődés felélesztésére és a vétkes fél "hazahozatalára" a lehető legnagyobb esélyt kínálja.
Az általa bemutatott stratégia azért is egyedülálló, mert más megközelítésektől eltérően az együttműködésre gyakran nem hajlandó fél bevonása nélkül is működik. Mély, gyakorlati, és szinte mindenki számára hasznos könyv - egyedülállóknak, friss és régóta házasoknak is, akik kapcsolatukat közös tiszteletre és érett szeretetre szeretnék alapozni.

DR. JAMES DOBSON pszichológus, házasság, család és gyermek terapeuta, a Focus on the Family családszolgálat alapítója és elnöke. A családot érintő kérdésekben az USA egyik legkiválóbb szaktekintélye, számos könyv szerzője.

A könyv ára: 1500.-

Kategória: házasság
ISBN: 963-939-008-9
Oldalszám: 280

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar