A legnagyobb ajándék

Bontsd ki a legnagyobb ajándékot, a karácsony szerelmi történetét!

Ann Voskamp

Mit szeretnél karácsonyra?

„NEM BOLTBAN KAPHATÓ KARÁCSONYT SZERETNÉK. NEM IS KÉZZEL KÉSZÍTETT KARÁCSONYT. OLYAN KARÁCSONYT, AMIT A KARJAIMBAN TARTHATOK, ÉS AMI A KARJAIBAN TART. AMI ÚJJÁTESZ, ÉS ÚJRA MEGELEVENÍT. OLYAN KARÁCSONYRA VÁGYOM, AMI EGYETLEN NEVET SUTTOG: JÉZUS.” Ann Voskamp

Olvasók ezreit ragadta magával Ann Voskamp Ezernyi ajándék című könyve. Ezen a karácsonyon az írónő ünneplésre hív: hogy miközben végigjárjuk az adventi utat és kibontakozik előttünk az a bizonyos Jessze-fa, ünnepeljük Istentől kapott legnagyobb ajándékunkat, az Ő Fiát, Jézus Krisztust.
Jessze, Dávid király édesapja csupán egyetlen láncszem ebben az egész emberiséget felölelő, színpompás kavalkádban, amely Ádámtól egészen a Messiásig vezet. A legnagyobb ajándék Jézus Krisztus családfájának felkutatására hívja az olvasót áhítat, imádság és elmélkedést segítő kérdések által. Napról napra haladva egyre fényesebben ragyog előttünk az ígéret: a Messiás, mindannyiunk legnagyobb ajándéka.
A legnagyobb ajándék szépsége és mélysége igazi kincs: arra hívja fel a figyelmünket, hogy a karácsonynak egyedül Krisztus, a Felkent adhat érvényt és értelmet. Megváltónk, Jézus Krisztus érkezését ünnepelve évről évre kezünkbe vehetjük ezt a csodálatos könyvet, és családunkkal együtt szívünkbe zárhatjuk üzenetét.

A könyv ára: 4490.- Kiadói ár: 3815.-

Kategória: tanítás
ISBN: 9786156017376
Oldalszám: 288
Méret: 140x205
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2022. október 27.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar