Digitális kokain

Út az egyensúly felé

Brad Huddleston

Egy igazi hiánypótló mű gyermekeikkel törődő szülőknek, hivatásukat felelősséggel végző tanároknak és értelmes érvek fogadására kész fiataloknak..

Mi a különbség egy fél csík kokain és egyórányi videójátékozás között? Az agyunk szempontjából semmi. Mit tehetünk azért, hogy hatékonyabban tudjunk több feladatot végezni egyszerre? Az agyunk szempontjából semmit. Hogyan járulnak hozzá a tanteremben használt digitális eszközök az összpontosításhoz? Az agyunk szempontjából sehogyan. A digitális világgal kapcsolatos tanácstalanságot, habozást és félelmet olyan tényekkel söpri le a színről Brad Huddleston Digitális kokain című könyvében, amelyek már az első oldaltól kezdve nagyobb biztonságot jelenthetnek saját magunk és családunk számára. Legyen szó játékról, pornográfiáról, internetes zaklatásról, vagy az osztályzatok romlásáról, bepillantást nyerhetünk abba, milyen csodálatosnak alkotta Isten az agyunkat, és megérthetjük, hogyan viszonyul agyunk a robbanásszerűen fejlődő digitális kommunikáció világához, és hogyan tudhatjuk biztonságban a családunkat. Az okostelefon, tablet vagy számítógép hasznos segédeszköz lehet… vagy mégsem! Mi döntjük el. Brad műve pedig erőt ad ehhez a döntéshez.

Brad Huddleston nemzetközileg elismert előadó, tanácsadó, oktató és szerző a technológia és a kultúra lényeges témakörében. Egyetemekkel, iskolákkal, gyülekezetekkel és a bűnüldöző szervekkel összefogva tízezreknek tartott már előadást világszerte mind a jól alkalmazott technológiai eszközök előnyeiről, mind a technológiafüggőség irányába mutató, egyre erősödő áramlat veszélyeiről. Gyakori vendég a rádióban és a televízióban is, és ő írta a The Dark Side of Technology: Restoring Balance in the Digital Age (A technológia sötét oldala: hogyan állítsuk helyre az egyensúlyt a digitális korban?) c. könyvet.

A könyv ára: 2950.- Kiadói ár: 2510.-

Kategória: tanítás, család
ISBN: 978-615-8104-58-6
Oldalszám: 256
Méret: 228 x 152 mm
Kivitel: kartonált
Kiadás ideje: 2019. július 4.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar