Újdonság!

Logisztori - Reformáció

Szórakoztató egyháztöri - Társasjáték

A Reformációi LogiSztori valójában egy nyomozós játék, amelynek során a játékvezető egy érdekesen megfogalmazott rövid indító sztorit mesél el, majd feltesz egy kérdést, amelyre a csoport közösen keresi meg a megfelelő választ, barkochba kérdések segítségével. A játékosoknak saját ismereteikre támaszkodva, egymással közreműködve kell kitalálniuk a megoldást. Mivel közösen játszanak, igen fontos elem az egymásra figyelés, egymás tudásának megbecsülése, valamint a megszerzett információk megtartása, összefüggésben látása. Így a játék amellett, hogy testközelbe hozza és átélhetővé teszi a reformáció eseményeit és szellemiségét, kiváló csapatépítő és közösségi élményt is nyújt, így a kommunikáció és kapcsolatépítés kiváló eszköze lehet. A játék célja nemcsak az, hogy a játékosok elsajátítsák a megfelelő ismereteket, hanem hogy éljék is át a reformáció lelkiségét, önmaguk fedezzék fel a szükségszerűségeket, az ok-okozati összefüggéseket és nem utolsó sorban döbbenjenek rá arra, hogy a történelmi eseményeknek ugyanolyan élő, érző, hívő emberek voltak a cselekvői és részesei, mint ő maguk. A Logisztori 80 db játékkártyája a reformáció évszázadába, Luther és Kálvin korába vezet, kitekintéssel az előzményekre is. A kártyák egyik oldalán található a kérdéshez tartozó információ és maga a kérdés, másik oldalán pedig a válasz, bővebben kifejtve, a források megnevezésével. A kártyákon a kérdés nehézségi fokát is jelöltük, három fokozat van a közismertebb, a nehezebb, és az elvont ismeretek megkülönböztetésére. A Logisztorit párban és csoportban is lehet játszani. Konfirmációs és ifjúsági csoportoknak, gyülekezeti közösségeknek, családoknak egyaránt garantált szórakozást és egyben ismeretszerzést nyújt – 500 évvel a reformáció után.

A könyv ára: 4900.-

Kategória: Egyháztörténelem, társasjáték
Méret: 180 x 125 mm
Tömeg: 507g
Kiadás ideje: 2017. április 27.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar