Hátra arc - avagy pitbullból bárány

Riport egy exzsivánnyal, Török "Gyidu" Tiborral

Török Tibor

A valódi örömhír arról szól, hogy Jézus Krisztus, Istennek a Fia meghalt a bűneinkért, és feltámadt, hogy mindenki, aki hisz Benne, ugyanúgy megtapasztalja a feltámadás, az újat kezdés lehetőségét...!!!

A Hátra arc egy exzsivány, exmaffiózó igaz története, ami sok-sok regénynél izgalmasabb fordulatokban bővelkedik. Mindez pedig itt, ebben az országban, budapesti és vidéki helyszíneken zajlik. A kemény öklű alvilági vagány nappal érzőszívű mentős, aki betegek sokaságának jelent bátorítást, vigaszt... de aztán jön az éjszaka. És sok-sok sötét éjszaka után találkozik az igazi Nappal...

Török 'Gyidu' Tibor életét páratlan humorán keresztül ismerheti meg az olvasó. Gyidu - ahogy a környezete megismerte őt - egy igazi, megalkuvást nem ismerő veterán, aki a megtalált Igazságért az életét is bármikor képes kockára tenni... Egy bárány szívű barát, oroszlánszívű harcos, dinoszaurusz külsővel. Egy rendkívüli élettörténet!

A könyv ára: 1950.- Kiadói ár: 1660.-

Kategória: életrajz
ISBN: 978-963-890-088-3
Oldalszám: 208
Méret: 135 x 185 x 15
Tömeg: 190g
Kivitel: kartonált, ragasztókötött
Kiadás ideje: 2011. január 1.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar