Még többet

12 igaz történet, melyek arra ösztönöznek, hogy hatalmas dolgokat vigyél véghez Istenért

Reinhard Bonnke

Álmaink, akárcsak a gyermeki ártatlanság, természetüknél fogva nagyon mulandóak - csodálatos szemlélni őket, de könnyen összetörnek. Isten azonban hatalmasabb, mint egy álom, erősebb, mint bármely félelem, és felette áll minden elvárásnak.

A Még többet drámai, hit építő, igaz történetek gyűjteménye, melynek szereplői hétköznapi emberek a világ minden tájáról. Hozzád hasonló emberek, akikkel - összetört álmaik, kudarcaik és gyengeségeik ellenére - Isten rendkívüli dolgokat cselekedett. Az Ő kegyelme ingyen van...

Isten bámulatos dolgokat kész megtenni bárki által, aki hajlandó őszintén hinni az Ő Igéjében. Reinhard Bonnke Istennek hatalmas embere, aki a Még többet című könyve által lángra lobbantja bennünk a szenvedélyt, hogy minden képzeletünket felülmúlóan "még többet", és még nagyobb dolgokat vigyünk véghez Istenért.

Indíttatást fogsz érezni... Ihletet fogsz kapni... Kihívás elé fogsz kerülni... hogy még hatalmasabb dolgokat vigyél véghez Istenért.
Joyce Meyer nagysikerű szerző és bibliatanító

Ezek a drámai történetek részben Reinhard Bonnke életének és munkásságának tanúbizonyságai. Bármiféle emberi mérték szerint felfoghatatlan azon lelkek döbbenetesen nagy száma, akiknek életét Bonnke szolgálata által Jézus Krisztus keresztje mindörökre megváltoztatta. Reinhard azonban nem késlekedik annak adni a dicsőséget, akit az valójában megillet. Szavajárása: "from zero to hero" arra utal, hogy Isten az, aki kiárasztotta kegyelmét életére és szolgálatára. Ez a téma, vagyis hogy a kegyelem képessé tesz hihetetlen dolgok megcselekvésére, a könyvben szereplő minden egyes történetet egy magasabb szintre emel... Mindenkinek van egy álma, vagy legalábbis volt egy álma. a Reinhard által csokorba kötött történetek szereplői hús-vér emberek, akik a kudarcok, saját gyengeségeik, vagy csupán a kedvezőtlen körülmények hatására kénytelenek voltak végignézni, hogyan foszlik semmivé az álmuk. Isten azonban nem hagyta annyiban a dolgokat! ennél többre szánta az életüket, s ugyanígy még többre, még hatalmasabb dolgokra szóló terve van veled is!

A szerzőről: A világ nagy részén a Reinhard Bonnke nevet nem kell bemutatni - híre messze megelőzi őt, s szélesre tárja a legtöbb ember előtt bezárt ajtókat. A milliós tömegeket vonzó evangelizációs hadjáratai nagyszerű példái annak, hogy mit képes Isten véghezvinni azokon keresztül, akik hallgatnak szavára, és engedelmeskednek neki. Reinhardot egyetlen cél vezérli az életben: "kiüríteni a Poklot és benépesíteni a Mennyet!" Reinhard Bonnke 1940-ben született Németországban. Kilenc éves korában fogadta el Krisztust Megváltójának, és 1967-ben Isten missziós elhívása egy kis dél-afrikai országba, Lesothóba szólította. Itt Istentől egy látást kapott: a "vérrel megmosott Afrika" képét, s élete ettől kezdve megváltozott. Rájött, hogy az Evangéliumot kell prédikálnia mindenütt, ahová Isten vezeti, s ezzel megszületett a Christ for all Nations (Krisztust minden nemzetnek) nevű szolgálat. Több mint harminc év alatt a CfaN csapata világszerte tartott evangelizációs hadjáratokat, 178 millió könyvet adtak ki 138 különböző nyelven, valamint számtalan vezetőt képeztek ki a Szent Szellem által vezetett evangélizációra. A jelenleg a floridai Orlandóban székelő CfaN csupán az elmúlt három és fél évben több mint 34 millió regisztrált megtérésért felelős közvetlenül.

A könyv ára: 2250.- Kiadói ár: 1913.-

ISBN: 963-219-770-4
Oldalszám: 192
Kivitel: Puhatáblás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar