A Menny valóság!

Choo Thomas

Choo Thomas saját megdöbbentő tapasztalatáról számol be ebben a könyvben. Arról, hogyan találkozott az élő, feltámadott Krisztussal, és hogyan látogatta meg a pokol mélységeit, illetve járta be a Mennyet.

"1996. Január 19-én hajnali 3-kor ébredtem. A testem rázkódott... Megfordítottam a fejemet a párnán, és a hang irányába néztem. Ott állt egy alak, fehéren fénylő öltözetben. AZ ÚR VOLT AZ... "

"Hogy is történhet ez meg velem? - tűnődtem ... miközben még erősebb rázkódás jött rám ... és a szeretet és öröm könnyei kezdtek ömleni a szememből."

"Leányom, ... én vagyok az Urad, és beszélni akarok veled. Még sokszor meglátogatlak majd, mielőtt ez a munka befejeződik."

"Hangja, szavai és üzenete természetfölötti erővel értek el ..." Abban a hónapban nem egyszer, nem kétszer, de tíz alkalommal jelent meg az Úr Jézus Choo ágya mellett, hogy beszéljen vele.

Azután kezdetét vette az utazás...

- LEGYÉL RÉSZESE Choo történetének, ahogy minden egyes mennyei látogatás felkészíti őt a következőre!
- ÉLD ÁT Jézus jelenlétének egyre növekvő csodáját!
- ÉREZD a súlyát Jézus szelíd szavainak!
- UTAZZ végig a Mennyen a Megváltó vezetésével, és ismerd meg az Ő szent gondolatait!- ENGEDD, hogy átitasson Isten Szelleme!
- GYÖNYÖRKÖDJ a Menny szépségeiben!

Dr. David Yonggi Cho, a világ legnagyobb gyülekezetének pásztora amikor megkapta a könyvet angolul, háromszor egymás után elolvasta, és azt mondta, hogy ez a könyv megváltoztatta az életét, gondolkodását, szolgálatát. Aztán úgy döntött, hogy lefordíttatja koreaira is, és a könyv megjelenésekor az emberek - nem csupán a keresztény - könyvesboltok előtt tömött sorokban várakoztak órákon át, hogy az elsők között lehessenek, akik beszerzik saját példányukat, sőt példányaikat, mert már eleve gondoltak barátaikra, családtagjaikra is, akiket meg akartak ajándékozni egy olyan üzenettel, ami valóban képes életeket megváltoztatni. A Charisma Housenál pedig megjelenése óta az eladási lista vezetője a Mennyről szóló beszámoló.

A könyv ára: 2490.- Kiadói ár: 2117.-

Kategória: Tanítás
ISBN: 978-963-890-086-9
Oldalszám: 264
Tömeg: 316g
Kivitel: Puhatáblás
Kiadás ideje: 2005. január 1.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar