Amit a feleségekről tudni kell(ene)

Dr. James Dobson

MELYIK FÉRJ NEM SÓHAJTOTT MÉG ÍGY:
Ezek a nők! Nem értem őket!

Talán nem lepődünk meg, ha hozzátesszük, hogy gyakran a nők sincsenek tisztában saját magukkal.A rájuk nehezedő elvárások közül melyiknek próbáljanak megfelelni? Legyenek szerető családanyák, akik az otthon melegét adják; tökéletes szeretők, akik a nap 24 órájában rendelkezésre állnak; vagy megbízható munkatársak, akik kézben tartják a cég ügyeit? Esetleg mindhárom egyszerre?

Dr. Dobson férfiaknak címezte könyvét, de időnként a női olvasóhoz is szól. A női (anyai) lélek jó ismerője, aki humorba ágyazva fest nagyon is reális képet a nőkről, és ad tanácsot az időnként elbizonytalanodó férfiaknak. Aki olvasta magyarul is megjelent könyveit, annak nem sok biztatás kell – tudja, mit várhat: bibliai alapokon nyugvó józan tanácsok, egy felkészült pszichológus éleslátása, életből merített példák, és egy jó tollú író humora.

DR. JAMES DOBSON a Fókuszban a család nevű nonprofit szervezet alapítója és nyugalmazott elnöke, melynek rádióműsorát naponta több mint 200 millióan hallgatják. Okleveles pszichológus, valamint házassági, családi és gyermeknevelési tanácsadó, aki több mint 30 könyvet írt. Feleségével, Shirley-vel két felnőtt gyermekük és egy unokájuk van.

A könyv ára: 1100.-

Kategória: Házasság
ISBN: 978-963-04973-4-3
Oldalszám: 160
Kivitel: Puhatáblás
Kiadás ideje: 2016. december 1.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar