n vagyok

Inspiráló történetek keresztényekről, akiknek iszlám szélsőségesekkel kell szembe nézniük

mártírok hangja

"Megtiszteltetés és kiváltság imádkozni, sírni, együtt szolgálni azokkal a keresztényekkel, akik saját családtagjaiktól, szomszédaiktól, kormányuktól szenvednek Jézus Krisztusba vetett hitük miatt. Mikor felidézzük arcukat és történeteiket, Pál apostollal együtt mondjuk: - Hálát adok az én Istenemnek, minden tirólatok való emlékezésemben, ...mindenitekért nagy örömmel könyörögvén, mivelhogy részt vettetek az evangélium ügyében az első naptól fogva mind ez ideig - (Filippiekhez írt levél 1,3-5.). Isten rendkívüli módon munkálkodik a legborzalmasabb terror, elnyomás, erőszak közepette is. Az ebben a könyvben bemutatkozó keresztények olyan reménységről és erőről tesznek tanúbizonyságot, mely egyszerre természetfölötti és örökkévaló. Ők azok, akik teljesen feladták személyes terveiket, és megtanulnak teljes mértékben Istenre hagyatkozni. Sokat tanulhatunk a példájukból."

Cole, Cherryl és Jason
Mártírok Hangja
Az n vagyok szerkesztői


"A Mártírok Hangja által kiadott n vagyok című könyv elgondolkodtató történetek gyűjteményeként az igazi kereszténységet mutatja meg, azt a hitet, amely az üldöztetések közepette teljesedik ki.E könyv sorai sok dologra rámutatnak. Emlékeztetnek, hogy nincs olyan, hogy szabad vagy üldözött egyház; egyszerűen egyetlen egyház van, mely egyszerre szabad és üldözött. Az üldöztetésben élő egyház megtanít imádkozni, nem feltétlenül azért, hogy az üldöztetés véget érjen, hanem azért, hogy szenvedéseik során végig engedelmesek tudjanak maradni. Ez egy olyan ima, mely Jézus imájának mindkét felét magában foglalja, hiszen mindig helyénvaló azt kérni, hogy - múljék el ez a pohár -, ugyanakkor soha nem szabad elfeledni, hogy imádkozzunk az Atyához azért, hogy - a te akaratod legyen meg."

Nick Ripken,
A Dél-Baptista Konvenció Nemzetközi Missziós Bizottsága (IMB)

A könyv ára: 3590.-

Kategória: Történetek
ISBN: 978-615-55262-9-9
Oldalszám: 248
Tömeg: 391g
Kivitel: Puhatáblás
Kiadás ideje: 2016. november 1.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar