A Szentírás megismerése - A tévedhetetlenség magyarázata

R. C. Sproul

R. C. Sproul nemcsak Amerikában, de Európában is jól ismert protestáns teológus. Floridában az orlandói Reformed Theological Semminary teológián a rendszeres teológia és az apologetika professzora.

A Szentírás című könyv a Biblia rendszeres olvasására bátorít és ehhez gyakorlati segítséget is ad mind az értelmezésben, mind az alkalmazás területén.

A tévedhetetlenség magyarázata című tanulmány egy kicsit több figyelmet igényel. Aki azonban érveket és bizonyítékokat szeretne szembeállítani a manapság igencsak elterjedt nézettel, miszerint a Biblia tele van ellentmondásokkal és tévedésekkel és nem Isten ihletett igéje, annak érdemes rászánnia az időt.

A könyv ára: 790.-

Kategória: Teológia
ISBN: 0-87784-733-9
Oldalszám: 144
Kivitel: Puhatáblás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar