Hiszek a csodákban

Kathryn Kuhlman

„Megérintett és teljessé tett.” Ez volt Kathryn Kuhlman szolgálatának mindig visszatérő dala - és vezérmotívuma. Ez volt az élete.
Hitt a csodákban, és ez az oly erős és őszinte meggyőződés ezreket tett képessé arra, hogy az életükre nézve megragadják Isten erejét.

Isten még nem hagyott fel a csodákkal! Ebben a könyvben huszonegy hétköznapi emberrel fogsz találkozni, akik Isten különleges érintésében reménykedtek. A Kathryn Kuhlmanon működő kenetnek köszönhetően az imájuk válaszra talált.
• A hited felbátorodik majd, amint figyeled, ahogy Carey Reams eldobja a mankóit.
• Együtt fogsz sírni George Orr-ral, amint látásának helyreállásáról olvasol.
• Megérinti a szíved, amikor látod, hogy Elizabeth Gethin szívbetegsége meggyógyul Isten ereje által.

Kathryn Kuhlman öröksége még mindig hatással van ránk. Ezeken a hihetetlen bizonyságokon keresztül Kathryn Kuhlman továbbra is bemutatja Isten könyörületét és döbbenetes erejét, ahogy élete során is tette. Fedezd fel te magad az ÚJ ÉLETHEZ és a GYŐZELEMHEZ vezető kulcsokat Isten egyik legkiválóbb szolgájának csodatevő szolgálatán keresztül. A maguk rendkívüli, megindító, hiteles és hitelesített voltukban ezek a történetek cáfolhatatlan bizonyságok arra nézve, hogy milyen óriási átalakulást tud Isten előidézni bárkinek az életében, aki keresi Őt.

A könyv ára: 2750.- Kiadói ár: 2340.-

Kategória: Hitélet
ISBN: 978-615-52467-4-6
Oldalszám: 260
Méret: 140×205 mm
Tömeg: 270g
Kivitel: puhatáblás
Kiadás ideje: 2016. november 25.

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar