Muszáj tökéletesnek lennem!

... és egyéb paplakbeli tévtanok

Timothy L. Sanford

A könyv elsősorban a lelkészgyerekeknek szól. Ha édesapád vagy bármelyik szülőd lelkipásztor – evangélista – rabbi – dicsőítésvezető vagy misszionárius, akkor nincs mentséged, tökéletesnek kell lenned! Lelkészcsaládban felnőni nagy teher lehet. Akár jónak, akár rossznak ítéled meg az élményeidet, … az biztos, hogy volt benne mindkettő. Igaz?

A „lelkészgyerekek kézikönyve” magával ragadó, lendületes stílusa és csípős humora miatt rendkívül élvezetes olvasmány. De ennél is több, mert segített felismerni néhány mélyen gyökerező téves meggyőződést, amivel ideje volt leszámolnom. Némelyikről nem is tudtam, hogy a „kellene” nevű zsarnok „jobbágya” helyett a szerető mennyei Atya gyermeke lehetek! Bízom benne, hogy sok magyar szolgáló gyermekének sikerül egy-két „karcos-lemezt” kicserélnie ennek a könyvnek a segítségével – mondja a szerző.

Lányomnak egyszer azért kellett áhitatot tartania az osztályban – egyházi iskolában – mert lelkész az apja… És ha valakinek sebész az édesanyja? Örülök, hogy valaki rájuk is gondolt ezzel a nagyszerű könyvvel.

A könyv ára: 1590.-

Kategória: Ifjúsági
ISBN: 9789638650788
Oldalszám: 161
Tömeg: 236g
Kivitel: kartonált

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar