Információn alapuló közbenjárás

Lakóközösségünk átalakítása információn alapuló közbenjárás által

ifj. George Otis

„Ez a könyv alapjaiban rázza meg majd a közbenjáró imamozgalmat. Először tarthatjuk a kezünkben a szellemi feltérképezés átfogó magyarázatát. Az ilyen eszköz nagy segítség a közbenjáróknak, amikor egy települést igyekeznek krisztusivá változtatni.” DUTCH SHEETS, a Közbenjáró imádság szerzője

Isten átalakító erejének felszabadítása információkon alapuló közbenjárás révén. Képzelj el egy lakóközösséget, ahol… A lakosság 92%- újjászületett keresztény. A város börtöneit bezárták, mert nincs bűnözés. Annyira nyilvánvaló a gazdasági fellendülés, hogy azt különböző országok szakértői tanulmányozzák. 90 naponként hatvanezer keresztény gyűlik össze imaéjszakát tartani. Megfutamították a kábítószer kartelleket. A helyi hatóságok anyagilag támogatják a gyülekezeteket családfejlesztő programok folytatása érdekében. Már majdnem minden kocsmát gyülekezetté alakítottak. Ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Pedig igaz.

Az utóbbi években ifj. George Otis sok ilyen esetet tanulmányozott. Az Információn alapuló közbenjárás megfigyeléseinek kikristályosodott eredménye. Olyan alapelvekről és módszerekről olvashatunk benne, amelyeket hittel alkalmazva a saját környezetünkben is hasonló eredményeket láthatunk!

Ifj. GEORGE OTIS a Sentinel Csoport nevű keresztény kutató és információs szervezet alapítója és elnöke. Székhelyük a Washington állambeli Seattle. Otis jelenleg az AD 2000 and Beyond (Kr. u. 2000. és azután) Egyesített Imaösvény koordinátora is, valamint a Nemzetközi Aglow és a Lydia Imaközösség nemzetközi tanácsadója. Otis feleségével és négy gyermekével Seattle-ben él.

A könyv ára: 2650.-

Kategória: tanítás
ISBN: 978-963-06012-6-5
Oldalszám: 260
Kivitel: puhatáblás

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar