Family 2016/1

Mindannyian másképp reagálunk a tényre, hogy öregszünk: akad, aki mindent megtesz azért, hogy fiatalosabbnak tűnjön – és akad, aki átesik a ló túloldalára… De természetesen olyanok is jócskán vannak közöttünk, akik ebben is megtalálják az egészséges középutat, és barátságban maradnak a tovaröppenő évekkel. Idei első lapszámunkban több ilyen megszólalóval is találkozhatnak. A múló időhöz több szálon kapcsolódunk még: Gyerekszoba rovatunkban például egy olyan problémáról ejtünk szót, amelyet gyakran pont az elillanó esztendők szoktak megoldani. Azoknak pedig, akiket a jövőjük foglalkoztat, szívből ajánlom tesztünket, melynek segítségével eltöprenghetnek azon, hogy vajon a helyükön vannak-e a munkájukban. Hagyományainkhoz híven idén sem feledkezünk meg a házasság hetéről, de azokra is gondoltunk, akiket a gyorsan szaladó évek különösen is érzékenyen érintenek, hiszen egyre türelmetlenebbül várják az Igazit.

A könyv ára: 750.-

Kategória: magazin
Oldalszám: 66

 

 

Kedves Látogató! Szeretnénk jelezni, hogy a honlap nem feltétlen naprakész adatokat tartalmaz a termékeinket és az árakat illetően.
Javasoljuk, hogy keresd fel a webáruházunkat, ahol még jobb kedvezményeket is kapsz, és naprakész adatokat talász.

Szeretettel
a S(z)ószórók

A termékek megrendelhetők levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: immanuel@immanuel.hu

Immanuel Alapítvány
Budapesti iroda:
1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. 2/3. (Molnár utca 3. 2/3.)
Telefon: +36 1 267 1551
+36 20 776 2585
(+36 94 508 637)

Immanuel Alapítvány Kiadója - Merj szeretni, Élő víz, Isten ígéreteinek kincsestára, Aranyalma ezüst tányéron, Mily gyönyörűséges a Te szerelmed, A Viskó, Apáról fiúra, Apáról leányra, Gyermekszületés, Hagyd hogy férfi legyen, Böjt, A menny, Pokol, Még többet, Zsoltáros, Boszorkánykanyar